Sommer Sjakk & Øl, lør 13. juli

Alle som ønsker å delta på et hyggelig og sosialt sjakkarrangement, en varm sommerdag, er hjertelig velkommen til å delta på Sommer Sjakk & Øl på Sortland, 13. juli! Arrangementet spilles i hagen til formannen i Bjørklundveien 1, sentralt på Sortland. Hvis værgudene ønsker oss vondt, flytter vi arrangementet innendørs. Vi tar gjerne i mot besøk fra våre sjakkvenner rundt om. Andreas, Magnor og Rune tok turen fra Narvik i fjor, kommer denne trioen i år også? Det får vi håpe!

Vi tar utgangspunkt i at alle møter alle og at vi spiller Berger. Betenkningstid er satt til 5 minutter pluss 3 sekunder tillegg. Det bør passe de aller fleste sjakkspillere får vi håpe. Merk at arrangementet har en aldersgrense på 18 år grunnet konsumering av ymse drikkevarer. Deltakerne anbefales å medbringe det de ønsker å drikke. Vi som arrangør stiller opp med diverse drikke og snacks, men ikke nok til å fø en hel flokk med tørste spillere. Sulten? Vi kommer tilbake til dette.

For at det ikke skal bli for kaldt på kvelden, har vi valgt å framskynde starten til klokken 15.30. Vi anbefaler uansett å ta med varme klær, da været og temperaturene kan snu fort. Trenger du overnatting? Vi har avtale med Thon Hotel Sortland som gir våre tilreisende gunstig pris på overnatting.

Thon Partner Hotel Sortland (tlf 76 10 84 00)
Husk å oppgi at det gjelder sjakkavtale, sport. Kan ikke bestilles på nett.

Enkeltrom kr 895,- inkl. frokost
Dobbeltrom kr 1095,- inkl. frokost

Spørsmål? Ta kontakt med oss!

Aktuelle lenker:

Påmelding i turneringsservice