Simen Agdestein ny sjakkpresident

Simen Agdestein ble på sjakkongressen søndag kveld valgt som ny president i Norges Sjakkforbund. Agdestein gikk seirende ut av valget med stemmetall 66 – 49, og tar med det over vervet etter Morten L. Madsen.

Agdestein sier i en kort kommentar på sjakk.no:

–Tusen takk for tilliten. Dette er lagarbeid der jeg ønsker alle gode krefter med. Nå skal vi sammen gi en ny boost og løfte sjakk Norge til nye høyder!

Agdestein ble lansert som kandidat få uker før kongressen av Molde Sjakklubb. Flere kjente sjakkpersonligheter har både før og etter valget kommet med støtteerklæringer til valgte president. Mange store ord har vært sagt, så det blir spennende å se hvilken betydning troneskifte har for Sortland Sjakklubb og distrikssjakken generelt.

Vi takker Morten L. Madsen for alle de årene han har viet til norsk sjakk, og ønsker påtroppende president, Simen Agdestein, lykke til med nye arbeidsoppgaver!

Les mer om presidentvalget og sjakkongressen 2021 på forbundets nettsider.