Kultur- og idrettsprisen til Sortland Sjakklubb

I dag er vi utrolig stolte! Kultur- og idrettsprisen 2021 i Sortland kommune ble under dagens kommunestyremøte på rådhuset delt ut til Sortland Sjakklubb. I begrunnelsen var det vektlagt den sterke innsatsen som er lagt ned for utviklingen av sjakkmiljøet lokalt og regionalt, og ikke minst for måten vi har jobbet med rekruttering og inkludering av medlemmer. Ordføreren talte for anledningen, og med en liten jukselapp på innerlomma fikk vi høre om både “sjakkbula” og diverse meritter vi har oppnådd i/med klubben.

I anledning utdelingen var leder- og nestleder i klubben invitert. Begge stilte i dress og nypolerte sko. Håkon holdt en kort takketale på vegne av seg selv og klubben. Etterpå var det lunsj sammen med de folkevalgte. Selve prisen besto i en håndlaget springer (keramikk), blomster og en sjekk på kr 10.000,-. Vi takker så meget!