Klubbmesterskap i langsjakk – runde fire

Fjerde runde i klubbmesterskapet ble spilt tirsdagskveld med 10 spillere tilstede. Partiet mellom Sindre og Torstein er utsatt og vil bli spilt snarest.

På førstebordet var det duket for stor-kamp mellom Martin og Svein-Harald. Sistnevnte hadde på forhånd gått hardt ut og hadde stor tro på seier. Dessverre for Svein-Harald ble det ikke jubelscener i Hognfjorden denne kvelden, da han allerede i åpningen tråkket i salaten. Vi tar en titt på partiet der Martin spilte med de hvite brikkene:

På andrebordet skulle Stein-Børre opp mot yngstemann i feltet, Ervin. De spilte lenge etter boka og stillingen var lik, men ungdommen fikk overtaket til slutt og sikret seg seieren. Tre av fire mulige poeng for Ervin, som nå er i førersetet om å ta andreplassen i mesterskapet.

I partiet mellom Erlend og Vladimir ble det seier til sistnevnte. Erlend måtte først gi kvalitet i midtspillet og deretter helt tårn. Da blir det vanskelig å ta poeng mot Vladimir, som på en god dag kan hamle opp med spillere på et høyere nivå.

Formannen slo til med seier mot Kenneth under kveldens runde, selv om det ikke gikk helt etter boka i åpningen. Formannen hadde nok ikke kalkulert med bondetap,, men etter å ha summet seg litt slo han tilbake og vant partiet greit.

Evigunge Geirr fortsetter sin gode trend med seier mot Aslak under kveldens runde. I midtspillet fikk han knabbet ett tårn hos Aslak og etter dette var det ikke så mye å spille om. Geirr byttet brikker og avviklet til enkel seier.

Femte runde spilles tirsdag 12. april. Enkelte partier vil bli spilt allerede førstkommende tirsdag grunnet påskeferie. Dette gjelder:

Vladimir – Martin
Ervin – Håkon
Aslak – Kenneth

Aktuelle lenker:

Foreløpig resultatliste