Rallarsjakken NGP i Narvik, 22. – 24. april

Narvik Sjakklubb ønsker alle hjertelig velkommen til Rallarsjakken NGP! Den tradisjonsrike turneringen går av stabelen på Quality Hotel Grand Royal i rallarbyen Narvik, helgen 22. – 24. april.

Klassisk sjakk på menyen

I likhet med foregående år har arrangørene i Narvik bestemt seg for at det er klassisk sjakk som er hovedrett på menyen under Rallarsjakken NGP. Det skal spilles 5 runder Sveitser med betenkningstid 90 min for hele partiet + 30 sek/trekk.

Det skal konkurreres og premieres i tre grupper. Ratingskillene er Over 1800, 1400 – 1799 og Under 1400. Det bør derfor være gode muligheter for at du finner en gruppe som passer din spillestyrke. Merk at turneringen også er gjeldende i NGP-sirkuset!

For spilleplan og annen praktisk informasjon anbefaler vi at du sjekker turneringssidene hos Turneringsservice.

Svenskene kommer

Som alltids ser det ut til at flere svensker tar turen over grensa for å delta. Per nå er Alexander Hart og Norgesvenn Tobias Pettersson fra Luleå påmeldt.

Overnatting på Quality Hotel Grand Royal

Arrangørene i Narvik har inngått avtale med hotellet om overnatting. Merk at avtalen er kun gyldig frem til 15. april. Etter dette kan ikke hotellet garantere for prisene. Rom bookes via telefon 76 97 70 00 (oppgi at det gjelder sjakkturnering).

  • Moderat enkeltrom kr 850,- per døgn inkl. frokost
  • Dobbeltrom 1 person kr 1050,- per døgn inkl. frokost
  • Dobbeltrom 2 personer kr 1250,- per døgn inkl. frokost.

Aktuelle lenker:

Narvik Sjakklubbs hjemmeside
Informasjon og påmelding hos TS