Klubbmesterskap i langsjakk – runde fem

Grunnet påske ble femte runde i klubbmesterskapet framskyndet med en uke. Resterende to partier spilles førstkommende tirsdag 12. april.

Martin fikk det svært enkelt i sitt parti mot Vladimir, da sistnevnte måtte melde avbud grunnet ferie til det store utland.

I det andre toppoppgjøret mellom Ervin og Håkon, ble det seier til sistnevnte. Formannen fikk opp en solid stilling og klasket til med et flott springer-offer. Det så ganske håpløst ut for Ervin, men med korrekt spill kunne han ha utlignet stillingen etter et par unøyaktigheter fra formannen. Men slik ble det ikke, og dermed kunne formannen glede seg over en sterk seier med de sorte brikkene.

Vi ser på partiet:

I partiet mellom Svein-Harald og Stein Børre ble det seier til førstnevnte. Stein Børre hadde riktignok overtaket, men da Hognfjorden store sønn begynte å galoppere med springeren sin, måtte Stein Børre gi fra seg den lille fordelen han hadde. Etter endt springer-raid sto Svein-Harald med tre bønder over, noe som selvsagt holdt til en fin seier.

I siste partiet for kvelden ble det seier til Aslak over Kenneth. Førstnevnte stormet på med bonde-angrep på dronningfløyen og vant etter hvert tårn. Det holdt i massevis og Kenneth måtte kapitulere.

De to siste partiene blir som nevnt spilt førstkommende tirsdag.

Torstein – Erlend
Geirr – Sindre

Aktuelle lenker:

– Foreløpig resultatliste