Nordnorsk mesterskap for lag

Bodø Sjakklag har fått servert det ærefulle oppdraget med å arrangere årets Nordnorske mesterskap for lag. Mesterskapet går av stabelen på Bankgata skole i Bodø 20-22. mai.

Sortland kvalifiserte seg til mesterskapet etter en flott andreplass under Kretsmesterskapet for lag tidligere i år. Sortland er også regjerende mester, da mesterskapet ble avlyst i fjor grunnet pandemien.

Følgende lag er kvalifiserte: Mosjøen, Bodø, Narvik, Sortland, Harstad og Alta.

Usikkerhet rundt mesterskapet

Det har vært mye att og fram når det kommer til gjennomføringen av mesterskapet. Alta har store reiseutgifter, kommunikasjonen mellom klubbene har vært for dårlig, datoer passer ikke for alle og diverse annet har vært diskutert. Det er også uklart om hvilke lag som faktisk deltar.

Deltakelse fra Sortland

For at klubben skal delta, må vi ha ett lag. Det er selvsagt ønskelig med sterkest mulig sammensetning, men de som spilte KM i Harstad vil selvsagt bli prioritert. Send Martin en sms (40382760) om du vil delta, og det snarest!