Martin ble klubbmester i langsjakk

Da var årets klubbmesterskap i langsjakk ferdigspilt. Martin gikk som forventet til topps med 6 av 6 mulige poeng. Det hadde nok blitt større spenning om tittelen hvis Jon Fredrik, Jonny og Audrius hadde deltatt. Uansett så fikk vi en verdig vinner. Gratulerer!

Håkon tok andreplass med 4,5 poeng, mens yngstemann i feltet, Ervin,  ble nummer tre med 4 poeng. Begge hadde et flott mesterskap og leverte på bestilling når det trengtes som mest. Som belønning fikk de heder og ære, men også påfyll på sin rating-konto.

Dom andre…

Vladimir kapret fjerdeplassen med 3,5 poeng. Litt blandende resultater og reise til utlandet gjorde at det ikke ble den helt store poengfangsten som vi kanskje hadde trodd på forhånd.

På femteplass med 3 poeng kom Erlend. Han gjorde en solid innsats i mesterskapet og klarte blant annet remis mot formannen. Vi kan se at Erlend har fått en oppsving når det kommer til selve spillet, men fortsatt jobber klokken mot han til tider. Erlend skrapet sammen hele 57 nye ratingpoeng på kontoene sin.

I likhet med Erlend fikk Svein-Harald og Geirr 3 poeng. Begge hadde et mesterskap på det jevne, uten å briljere eller gjøre seg bort. Det ble ofte enkelt mot de lavere ratete spillerne, men også vanskelig når dem måtte møte de aller beste. Grunnet kvalitet ble de henvist til hhv. 6 og 7. plass.

På 2,5 poeng kom Stein Børre, Torstein og Aslak. Sistnevnte var nok mest fornøyd blant disse tre karene, som vi vet kan levere på et bedre nivå enn de fikk vist denne gang. Aslak viser god fremgang, men det har sine årsaker med at han spiller en god del. De andre må tilbake til brettet og øke sjakk-aktiviteten sin for å finne tilbake til gamle takter. Aslak har etter dette mesterskapet fått seg FIDE-rating.

På de to siste plassen kom Kenneth og Sindre. Begge spiller solid i åpningene og kommer greit ut. Kenneth var f.eks på hugget mot Håkon og sto bonde over, men det ville seg ikke. Det samme med Sindre, som sto til seier i ett parti mot Stein Børre. Med noen finjusteringer og litt trening vil nok poengene også komme.

Takk til alle som deltok!

Aktuelle lenker:

– Endelig resultatliste
Nye ratingtall hos FIDE