Landsturneringen 2022

I disse dager spilles Landsturneringen 2022 i Kongsvinger. Spillere fra hele landet har tatt turen til grensebyen for å delta på årets arrangement.

Sortland Sjakklubb har ikke for vane å være representert med deltakere, men i år har Ola Torstein Endresen tatt turen for å delta. Klarer han å gjenta bragden fra Landsturneringen i Stavanger i 2017? Eller blir det bare sorgen? Ola Torstein Endresen har fått en god start på mesterskapet med 1,5 poeng på de to første rundene i klasse 2.

Her er en pressemelding som dessverre har ligget på vent;

“Sortland Sjakklubbs sydlige alibi har roet aktiviteten en smule de senere år. Vi husker alle bragden fra NM i Stavanger 2017, der det ble klasseseier i kl 3. Endelig gjør go’guten comeback i NM, i år i Kongsvinger. Vår mann, den sympatiske mannen med barten, har base over grensen og har første runde i dag klokken 16.00 i klasse 2.”

Som vi ser på bildet er forberedelsene inn mot mesterskapet ingenting å si på.

Aktuelle lenker:

Landsturneringen 2022
Resultater
Live-partier hos Lichess (Elite)
Live-partier hos Lichess (Andre klasser)
Bergenssjakk