Høstens vakreste eventyr

Sommeren er på hell, til glede for noen og forargelse for andre. Mange har spilt sjakk i sommer, selv om det kanskje ikke er den travleste perioden i året når det kommer til turneringssjakk. I Nord-Norge har vi tradisjon for å øke aktivitetsnivået betraktelig etter sommerferien. Det gjør vi også i år!

Høstens vakreste eventyr starter som i fjor med turnering i Tromsø, første helgen i september. Et par uker senere er det turnering på Sortland, før vi drar til Harstad i midten av oktober. Bodø inviterer til turnering i midten av november og man skal ikke se bort i fra at flere turneringer kommer til på et senere tidspunkt.

Håper flest mulig tar seg tid til å delta på en eller flere turneringer i høst!

Aktuelle turneringer i høst

Tromsøsjakken NGP 2022 | 02. – 04. sept
FDVhuset Blåbyen Grand Prix 2022 | 16. – 18. sept
Advokatfirmaet FINN Rapid Chess International 2022 | 14. – 16. okt
Bodø Grand Prix 2022 | 04. – 06. nov