Bodø Grand Prix 2022 spilles denne helgen

Vi har knapt kommet oss til hektene etter Advokatfirmaet FINN Rapid Chess International i Harstad, før det nå braker løs med ny turnering. En av Norges aller største Grand Prix turneringer spilles denne helgen på Scandic Havet i Bodø med over 90 påmeldte fra hele landet. Det skal konkurreres i tre ratinggrupper og det skal spilles 5 runder langsjakk med tenketid på 90 minutter pluss 30 sek/tillegg per trekk denne helgen.

Deltakelse fra Sortland

I fjor var det kun Martin og Geirr som tok turen til Bodø, men i år får disse to selskap av Jon Fredrik. Det er bra at klubben er representert på utenbysturneringer, og vi oppfordrer flere i klubben til å gjøre det samme. Det er bare å ta sats! Klubben har god økonomi og gir gjerne reisestøtte.

Geirr har tenkt langt og lenge og har nå bestemt seg for å spille i Gruppe B. Ingen ambisjoner om å vinne gruppa, men fyller gjerne på ratingkontoen sin. Martin og Jon Fredrik spiller begge i Gruppe A. Har de flyten kan begge to være med å kjempe om pallplass. Dog får de hard kamp! IM Mads Vestby-Ellingsen (Tromsø SK), Emerik Våpenstad Roulet-Dubonnet (Hell SK) og FM Dag Madsen (Bodø SL) må alle anses som favoritter til å vinne gruppa.

Aktuelle lenker:

Hjemmesiden til Bodø SL
Påmelding/resultatlister
Live-partier
– Bilder fra helgen (kommer)