Godt oppmøte på klubbmesterskapet i hurtigsjakk

Årets klubbmesterskap i hurtigsjakk startet tirsdag 14. februar med hele 16 stykker på startstreken. Klubbmesterskapet går over to tirsdager med totalt 6 runder. Betenkningstid er 15 min pluss 10 sek/tillegg per trekk.

Mange spennende partier og en å annen feil her og der

Martin er eneste spiller som står med full pott etter tre runder. I runde 3 vant han toppoppgjøret mot Jon Fredrik med de hvite brikkene. Det ble en jevn åpning som utviklet seg til et lite taktisk spill der Martin ofret løper på f7. Etter dette står Jon F dårligere og det ble en grei seier for Martin til slutt.

På delt andreplass finner vi formannen og Sturla på 2,5 poeng. Disse to herrene møttes i andre runde og spilte remis etter et langt og jevnt parti. Sturla har virkelig fått fart på sakene siste året. Han spiller solide åpninger, tar seg god tid og er vanskelig å bryte ned. Keep up the good work!

Ymer kjører caps!

Hva med våre yngste spillere?

Ymer og Alex er blant de yngste spillerne i klubben. Sistnevnte er helt fersk, mens Ymer har vært litt av og på. Begge to er flinke sjakkspillere og har en del kunnskap om hvor det er best å plassere brikkene. Utfordringen (i likhet med andre barn) er å bruke god tid. Det skal vi øve på og med tid og stund har vi det på plass. Kanskje allerede neste klubbkveld?

De tre siste rundene spilles tirsdag 28. februar kl. 18.30! Møt gjerne opp i god tid slik at vi kan starte når klokka er der!

Aktuelle lenker:

Foreløpig resultatliste hos TS
– Bilder på facebook