Storeslem på Fauske!

Tower Lyn ble spilt over 10 runder med tenketid 3 min pluss 2 sek/tillegg per person. Turneringen samlet 52 spillere på Scandic Fauske.  Sortland stilte med tre spillere, som alle leverte sine saker!

Martin til topps foran Jon Fredrik

For en fredag det ble for Sortland Sjakklubb! Martin Halsvik Larsen gikk til topps med 9 av 10 mulige poeng under kveldens lynsjakkturnering på Fauske. Jon Fredrik Åsvang ble nummer to med 8,5 poeng, mens Johan Pettersen (Harstad) ble nummer tre med 7,5 poeng. Alle tre er kjent for å være habile lynspillere. Martin har f.eks nedsablet flere storemestere, fra inn- og utland i lynsjakk på internett. Han var på forhånd en av favorittene til å vinne turneringen.

Geirr gjorde sin saker også bra

Unge lovende Geirr A Rasmussen gjorde også en god figur for klubben og tok 5 poeng. På forhånd var Geirr litt skeptisk til lynsjakken, men etter en god start fikk Geirr luft under vingene. Det ble til slutt en 25. plass, litt over midten av tabellen.

Lagsjakk i morgen og søndag

Lørdag og søndag skal det spilles lagsjakk. Sortland har fått en god start på helgen, så da er det bare å håpe at gjengen tar med seg det positive fra lynsjakken og leverer i langsjakken. Første runde starter lørdag kl. 09.30!

Aktuelle lenker:

Tower Lyn resultatliste
Bilder og rapporter på FB
KM Lag HESA