Advokatfirmaet FINN Rapid Chess International 2023

Harstad Sjakklubb arrangerer deres internasjonale turnering 13. – 15. oktober på Thon Hotel, Harstad. I likhet med i fjor spilles turneringen som hurtigsjakk. Advokatfirmaet FINN Rapid Chess International er landsdelens eneste turnering med internasjonalt preg over seg, så vi anbefaler folket å ta turen dit. Kanskje ikke bare for sjakken sin skyld, men også for opplevelsen.

Ta turen til Harstad

Det skal spilles totalt 11 runder med en romslig betenkningstid på 25 minutter på hele partiet pluss 10 sekunder tillegg per trekk. Det er mulig å stå over en av to runder på fredag mot halvt poeng, men det må informeres om før første runde er trukket! Det er satt av godt med tid mellom rundene og et par lengre pauser gjennom helgen.

Det blir sosialt med bankett

Lørdagskveld arrangeres det bankett for deltakerne. Det er lagt opp til 3-retters meny, med røye, oksestek og fransk kake til dessert. Når vi har gjort oss ferdig med maten arrangeres det klokkesimultan mot GM Simen Agdestein, GM Ferdinand Hellers og GM Elisabeth Paethz i spissen. Er du motivert og villig til å ta sjansen, har du nå muligheten til å utfordre en eller flere av disse til match. Det anbefaler vi!

Påmelding til banketten gjøres via Turneringsservice. Spørsmål kan rettes til Stein Jensen (jestein@online.no). Absolutt siste frist er satt til mandag 9. oktober kl.12.00! Etter dette garanterer garanterer ikke arrangøren plass, men det skader ikke å prøve seg.

Overnatting på Thon Hotel

Arrangøren har inngått prisavtale med Thon Hotel. Bestill rom med referanse: 30038332 til harstad(a)olavthon.no, gjerne med kopi til jestein(a)online.no. Hotellet kan også nås på telefon 77 000 800.

Enkeltrom kr 875,- per natt inkl. frokost
Dobbeltrom kr 1075,- per natt inkl. frokost

For å garantere tilbudspris på overnatting, må bestilling utføres innen fredag 6. oktober. Bestillinger etter dette tas direkte med Stein Jensen.

For klubbens medlemmer

Sortland Sjakklubb gir reisestøtte til sine medlemmer i forbindelse med turneringen. Skal du delta, ta gjerne kontakt med Martin som organiserer. Per nå er følgende påmeldt fra klubben: Erlend, Håkon, Jonny, Jon Fredrik, Vladimir og Martin.

Aktuelle lenker:

Harstad Sjakklubb informerer
Påmelding til turnering via TS
Påmelding til banketten via TS