Kretsmesterskapet for lag spilles i helga

Kretsmesterskapet for lag i nordre Nordland og Troms sjakkrets spilles denne helgen på Thon Hotel i Harstad. Litt laber deltakelse, men Sortland, Narvik, Tromsø og arrangørklubben Harstad stiller med 2 lag hver. I tillegg til selve spillingen skal det avholdes kretsting. Her vil det nok komme opp forslag om å gjøre endringer for å gjøre arrangementet mer attraktivt i fremtiden.

Mesterskapet starter fredagskveld klokken 20.00. Totalt skal det spilles 5 runder langsjakk med betenkningstid på 90 minutter pluss 30 sek/tillegg per trekk. Alle partier sendes live med bruk av Clono, slik at de hjemmeværende kan følge med på turneringa.

Oppsett for runde 1:

Sortland 2 – Sortland 1
Tromsø 1  – Tromsø 2
Narvik 2 – Narvik 1
Harstad 2 – Harstad 1

Aktuelle lenker:

Resultater
Live-partier